Ben jij de monteur die ons team komt versterken?

Wat ga je doen?
Je stelt onderdelen samen waardoor je collega’s de rioolreinigingsmachines kunnen bouwen. Je gebruikt je kennis van verbindingstechnieken en je montage-ervaring om deze onderdelen te maken. Je bouwt op basis van tekeningen, onderdelen en uiteraard interne opleidingen en weet je zo verder te ontwikkelen tot assembler deelmontage.

Wie ben jij?
Je vindt het prachtig om op basis van digitale tekeningen en interne trainingen kwaliteitsonderdelen te maken voor goed werkende machines waar onze klanten wereldwijd op vertrouwen. Combineer jij je technisch inzicht met gestructureerd werken? Dan willen we graag met je in gesprek!

Wat bieden wij?
Een afwisselende baan waarin je je steeds kunt blijven ontwikkelen in een hecht team van professionele en gezellige collega’s. Zekerheid, groei en trots zijn belangrijke kernwaarden van Rioned. Samen vieren we successen en maken we plezier tijdens kwartaalborrels, spetterende personeelsfeesten en sportieve events.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo hebben we onder andere 38 vrije dagen per jaar, blijven we investeren in de ontwikkeling van mensen en passen we de CAO Metaal & Techniek toe. 

Waar ga je werken?
Rioned is Europees marktleider in effectieve apparatuur voor rioolreiniging en inspectie. Al ruim 65 jaar ontwerpen en produceren wij kwalitatief hoogwaardige en innovatieve machines en producten. Betrouwbaar, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Wij ontwikkelen en produceren apparatuur voor kleine tot middelgrote rioleringssystemen en hebben daarin een leidende marktpositie in Europa. Aan de ene kant door onze expertise en focus op innovatie. Maar ook door de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten waarvoor we uitsluitend premium kwaliteit materialen gebruiken. Tot ons productassortiment behoren verenmachines, hogedrukreinigingsmachines, combinatie-units, inspectie- en detectiesystemen en toebehoren. Wij zijn gedreven in wat we doen en streven naar 100% klanttevredenheid door producten te maken en te verkopen die het werk van onze klanten vergemakkelijken.

Rioned is gevestigd in Tilburg en heeft verkoopkantoren in België, Frankrijk en Engeland. Ruim 120 medewerkers zijn hier dagelijks voor onze klanten aan het werk. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van distributeurs tot ver buiten de EU. Rioned maakt deel uit van de Heico Companies, een internationale holdingmaatschappij met 72 onafhankelijke bedrijven.

Ben je geïnteresseerd?
Hebben we je belangstelling gewekt en wil je meer zien van Rioned? Lees dan de blogs van je mogelijk toekomstige collega’s of bekijk de video hieronder. Ben je enthousiast en wil jij werken bij een sterk groeiend, succesvol en financieel solide bedrijf, stuur dan een e-mail naar vacature@rioned.com of solliciteer direct via de knop hieronder. Wij praten graag met je verder!

See all vacancies
Personnel header 8