Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes en onze tot nu toe behaalde resultaten waren niet mogelijk zonder de kwaliteiten, initiatieven en toewijding van onze medewerkers. We zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen op gebied van customer service, verkoop en (service)monteurs. Dus zelfs als we momenteel geen vacatures hebben, horen wij toch graag van je. Als je denkt dat jij degene bent die wij (mogelijk in de toekomst) zoeken, stuur dan je CV en wij zullen met plezier en aandacht kijken of we een passende functie voor je beschikbaar hebben.

Wat bieden wij?
Een afwisselende baan waarin je je steeds kunt blijven ontwikkelen in een hecht team van professionele medewerkers en waar zekerheid, groei en trots belangrijke kernwaarden zijn.

Waar ga je werken?

Rioned is Europees marktleider in effectieve apparatuur voor rioolreiniging en inspectie en dit jaar vieren we ons 65-jarig bestaan. Al die tijd ontwerpen en produceren wij kwalitatief hoogwaardige en innovatieve machines en producten. Betrouwbaar, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Wij ontwikkelen en produceren apparatuur voor kleine tot middelgrote rioleringssystemen en hebben daarin een leidende marktpositie in Europa. Aan de ene kant door onze expertise en focus op innovatie. Maar ook door de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten waarvoor we uitsluitend premium kwaliteit materialen gebruiken. Tot ons productassortiment behoren verenmachines, hogedrukreinigingsmachines, combinatie-units, inspectie- en detectiesystemen, onderdelen en toebehoren. Wij zijn gedreven in wat we doen en streven naar 100% klanttevredenheid door producten te maken en te verkopen die het werk van onze klanten vergemakkelijken.

Rioned is gevestigd in Tilburg met verkoopkantoren in België, Frankrijk en Engeland. Ruim 110 medewerkers zijn hier dagelijks voor onze klanten aan het werk. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van distributeurs tot ver buiten de EU. Rioned maakt deel uit van de Heico groep, een internationale holdingmaatschappij met 72 onafhankelijke bedrijven.

Ben je geïnteresseerd?

Hebben wij je belangstelling gewekt en wil je meer zien van Rioned, lees dan de blogs van je mogelijk toekomstige collega’s op of bekijk de video hieronder. Ben je enthousiast en wil jij werken bij een sterk groeiend, succesvol en financieel solide bedrijf? Neem dan contact met ons op via de knop hieronder, of stuur een e-mail naar vacature@rioned.com. Wij praten graag met je verder!

Are you interested?
If we have piqued your interest and you want to see more of Rioned, read the blogs of your possible future colleagues on or watch the video below. Are you enthusiastic and would you like to work at a strong growing, successful and financially solid company? Then contact us via the button below, or send an email to vacature@rioned.com. We would love to talk to you further!

See all vacancies
Personal Header 9