Snuffelstage
Je stelt onderdelen samen waardoor je collega’s de rioolreinigingsmachines kunnen bouwen. Je gebruikt je kennis van verbindingstechnieken en je montage-ervaring om deze onderdelen te maken. Je bouwt op basis van tekeningen, onderdelen en uiteraard interne opleidingen en weet je zo verder te ontwikkelen tot assembler deelmontage.

MBO-stage (bol/bbl)
Je vindt het prachtig om op basis van tekeningen en interne trainingen kwaliteitsonderdelen te maken voor goed werkende machines waar onze klanten wereldwijd op vertrouwen? Combineer jij je technisch inzicht met gestructureerd werken? Dan willen we graag met je in gesprek!

HBO-stage
Een afwisselende baan in een internationale en dynamische werkomgeving waarin je je steeds kunt blijven ontwikkelen binnen een hecht team van professionele en gezellige medewerkers. Zekerheid, groei en trots zijn belangrijke kernwaarden van Rioned en successen vieren we samen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de CAO Metaal & Techniek, we kennen doorgroeischalen, 25 verlof- en 13 ADV-dagen, fruit op het werk, seizoenkaarten voor voetbalwedstrijden en gezellige evenementen.

Ben je geïnteresseerd?
Wil je bij ons stage komen lopen? Laat het ons dan direct weten via de knop hieronder. Dan zoeken we voor jou naar de best passende match.

See all vacancies